Přítelkyně.cz - úvodní strana
Diety
Beauty
Cvičení
Fashion
Miminka a děti
Těhotenství
Zdraví
Bylinky
Mazlíčci
Pěstujeme
Recepty sladké
Recepty slané
Bydlení a interiér
Cestování
Kreativní okénko
Vánoční recepty
Finance
Promi-news
Ze společnosti
Horoskopy
Na slovíčko
Svatba
Vztahy a Erotika
Kamasutra polohy
Kurzovní lístek
Biorytmy
Čínský horoskop
Magie
Počítadlo ľivota
Fóra a diskuze
Venive.cz

V jaké poloze s partnerem spíte?

Zábava

Reklama

Vybrané články Přítelkyně

Přítelkyně.cz: Diety

Vyhledávání v tomto tématu:   
[ Jít na úvodní stránku | Vybrat nové téma ]

Diety

Co to znamená být tlustý?

Už několikrát jsme použili pojmy tlustý, s nadměrnou hmotností nebo nadváha, aniž bychom věděli, jak jim rozumět, co si pod nimi představit.
Znamená to například pro ženy, které nosí oděvní velikost 46 a větší, že jsou tlusté? Má muž s hmotností přes 100 kilogramů nadváhu?

Zobrazit celý článek

Diety

Glykemický index - co jste možná nevěděli

Všechny potraviny obsahují výživné látky: makronutrienty – sacharidy, bílkoviny a tuky – a mikronutrienty jako vitamíny, minerály a stopové prvky. Procentuální zastoupení se u jednotlivých potravin liší.

Zobrazit celý článek

Diety

Zhubněte zdravě!

Nejzdravější způsob, jak zhubnout, není ani v drastických dietách, ani v přehnaném cvičení. Naše tělo má rádo pomalé změny v jídle i pohybu. Člověk, který roky nesportoval, se prostě nemůže ze dne na den vrhnout do běhání maratonu. Může se zranit nebo rychle ztratit motivaci. Totéž platí i pro lidi, kteří začnou s hladovkami. Většina redukčních diet totiž může vyústit až k podvýživě.

Zobrazit celý článek

Diety

Jaká strava je vhodná pro dlouhodobou redukci nadváhy  - a po ní ?

V počátečních fázích redukce nadváhy máte ideální možnost rozhodnout se, jaký výživový styl budete dodržovat po ukončení procesu snižování tělesné hmotnosti. Nabízí se následující možnosti:

Zobrazit celý článek

Diety

V zajetí kilogramů: Příběhy čtenářů.

Čtenářka  Anna nám poslala svůj návod jak řeší své kilogramové zajetí:
"Zdravím Vás, já mám taky problém se zbavováním přebytečných kil, za která si můžu vlastně sama. Je mi 52 let a je to vážně problém se naučit jíst tak abych se zbytečně nepřecpávala, vědomí, že si něco nemůžu dopřát je hrozné.

Zobrazit celý článek

Diety

Inzulin: račte do pasti!

Hlavní roli v procesu přibírání a snižování hmotnosti hraje inzulin. Řídí zpracování tuků i jejich ukládání a má tak přímý vliv na to, jestli bude naše hmotnost klesat, nebo naopak stoupat. Je možné, že jste dosud pojem inzulin spojovali pouze s problémem diabetu.

Zobrazit celý článek

Diety

Tři jídla denně, nebo raději více menších porcí?

Menší jídla v průběhu celého dne mají tu výhodu, že přecházejí záchvatům vlčího hladu. Proto se doporučuje 5 jídel denně. Existuje však hodně lidí, kteří když už jednou začnou jíst, jenom těžko dokážou přesně. Pak vzniká pětkrát denně problém, jak včas říci ne.

Zobrazit celý článek

Diety

Dieta - méně tuku více zeleniny. Jak na to?

Skutečností je, že nadváha souvisí s příliš velkou zásobou tuku. Ne jeden gram tuku připadá asi 9 kalorií - což je dvakrát tolik než na obě další živiny, bílkoviny a uhlohydráty. Naše tělo může do svých zásob ukládat tuk téměř neomezeně a vytrvale.

Zobrazit celý článek

Diety

Hubnutí - žádná noční můra

Přelom roku není z pohledu zdravého životního stylu vůbec jednoduché období. Kdo z nás dokáže odolat všude číhajícím nástrahám vánoční kuchyně, svodům nazdobeného cukroví a silvestrovských jednohubek a chlebíčků?

Zobrazit celý článek

Diety

V zajetí kilogramů 2. část. A to se mi zdálo, že nic nejím...

Abych navázala na předešlý týden. Jak jsem slíbila, zapisovala jsem si poctivě vše co jsem snědla a pokud to nebyla čistá voda nebo čaj bez cukru, tak i vypila. Dnes ráno jsem to hodnotila a bylo mi to až trapné, že  to  mám vystavit. Každopádně jsem to slíbila a budu tak pokračovat i nadále.

Zobrazit celý článek

162 článků (17 stránek, 10 článků na stránku)
[ 1 | 2 | 3 ]
Přejít na:

Reklama

Poradny

Profily jednotilých znamení

Na slovíčko...

Odebírání zpráv

TIP: LEVNÉ PARFÉMY I Dámské spodní prádlo Luxusní spodní prádlo I Vánoce - 2011 - tipy na vánoční dárky I Svatební spodní prádlo

Přítelkyně.cz časopis pro ľeny 2004 - 2011, ISSN 1214-7133 - Vąechna práva vyhrazena REKLAMA

O násKuchařka | Poradny | Kamasutra-sexuální polohy |  Miminko | Těhotenství | Vánoce 2011 - recepty | Venive.cz  

Kalhotky Lormar, Kalhotky síélei, Kalhotky Lovely girl, Kalhotky Pierre cardin, Spodní prádlo pierre cardin, Spodní prádlo Lormar, Podprsenky Lormar, Podprsenky Triola, Podprsenka Triola, Plavky Triola, Plavky Lormar, Plavky síélei, Plavky Timo, Pyľama Timo, Pyľama a noční koąile, Tanga Lormar, Tanga síélei, Tanga pierre cardin, Luxusní spodní prádlo, Luxusní prádlo, Erotické spodní prádlo, Spodní prádlo dámské, Dámské spodní prádlo, Sexy spodní prádlo, Výprodej spodní prádlo, Plavky 2012, Plavky Výprodej, Plavky dvoudílné, Dvoudílné plavky

Magic SEO URL - Optimalizace pro vyhledávače
Poznejte daląí produkty Magic SEO URL
osCommerce SEO | ZenCart SEO | CRE Loaded SEO | phpBB SEO | phpBB3 SEO